Werkwijze

De stappen om van start te gaan

Als je door onze website bladert zie je overal verschillende oplossingen voor soms overlappende klachten en dat is exact waarom we diverse opleidingen hebben gevolgd om zo compleet mogelijke hulp te bieden. Het is zeer begrijpelijk dat je nog niet weet wat de beste manier voor jou is, maar daarvoor heb je ons! Je kunt eerst gebruik maken van onze Start Wijzer: een gratis kennismakingsgesprek. Als je allang weet dat je echt bij ons moet zijn (logisch) kun je ook meteen een consult (€ 89) boeken en duiken we samen meteen de diepte in, waardoor we ook eerder samen weer de oppervlakte bereiken met een duidelijk plan van aanpak.

Kennismaking

Wat fijn dat je ons gevonden hebt, je kunt meteen gebruik maken van onze Linn Balans Start Wijzer!

Dat is eigenlijk niks meer of minder dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek waarin jij kort vertelt waar je last van hebt en wat je graag anders zou willen.

Wij vertellen aan de hand van jouw verhaal wat wij voor jou kunnen betekenen, hoe dat er in grote lijnen uitziet, wat je van ons kunt verwachten en wat voor investering dat met zich meebrengt.

Zijn we een match, zie je het helemaal zitten en ben je klaar voor de betere zo niet allerbeste versie van jezelf?

Dan plannen we snel een eerste consult in!

Wij zorgen dat je ons intakeformulier ontvangt (en eventuele testen) zodat we in onze eerste lijfelijke kennismaking goed beslagen ten ijs komen. Dan hebben we al een redelijk helder beeld van jouw gewoontes en gedrag op het gebied van voeding en leefstijl, je gezondheid, eventuele medicatie en hoe je scoort qua stresslevel.

NB Alles wat hierboven staat kan ook online: geen probleem!

:

Wij kijken specifiek naar jouw behoeftes en maken daar een plan op

En vanaf dan

Vanaf dan loopt het voor iedereen anders, want het is bij ons allemaal maatwerk.

Als straks ons online programma klaar is dan is het hele pad helder en duidelijk voor iedereen die voor dat specifieke programma kiest.

Maar het hormonale pad wat je nu misschien gaat bewandelen, ziet er totaal anders uit dan het pad wat iemand voor zijn of haar stress of burn-out klachten gaat nemen. En ook dan kan de behandeling tussen twee mensen zeer verschillend zijn, omdat een persoon in een burn-out andere behoeftes heeft dan iemand die lichte klachten ervaart en een burn-out wil voorkomen.

We bepalen samen in welke vorm en hoe frequent we contact hebben en dat kunnen we altijd aanpassen als dat nodig is.

Zo flexibel, we konden wel helemaal Linn Balans zijn joh. 😉

Wil je ook aan de slag met jouw klachten? Neem contact op!

Pin It on Pinterest