Hormonale Analyse

Ontdek de oorzaak van je gezondheidsklachten

=

Heb je weinig energie en ben je vaak moe?

=

Heb je moeite om op gewicht te blijven?

=

Heb je vaak lichamelijke klachten?

=

Wil je weten of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en/of tekorten hebt?

:

Bij bijna alle vrouwen van boven de 35 jaar zijn hormonen de oorzaak van hun gezondheidsklachten

Hoe reageert je lichaam als
je hormonen uit balans zijn?

Ik weet het… Hormonen zijn een vaag begrip en je kunt je vast niet voorstellen dat dát de reden is van jouw hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en/of slaapproblemen. Toch is het zo dat bij bijna alle vrouwen van boven de 35 jaar hormonen de oorzaak zijn van hun gezondheidsklachten. 

Je lichaam maakt zich vanaf die leeftijd namelijk klaar voor de overgang en dat (en anticonceptie en een bepaalde levensstijl) zorgen ervoor dat er tekorten ontstaan aan mineralen en vitaminen. Maar je lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om jou door te laten gaan. Ook al ervaart het tekorten, je kan door, omdat bepaalde functies worden opgeofferd. Vandaar die vage klachten.

De meeste vrouwen die bij mij hulp zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in chocolade, koffie en energiedrankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daar help jij jouw lijf niet mee. Je brengt het alleen maar verder af van waar je naartoe wilt. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raak je maar niet kwijt. Je lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

Met een hormonale analyse kom je erachter hoe jouw lichaam ervoor staat. Heb jij tekorten, en welke dan? Staat je lichaam in standje overleven? En wat kan jij doen om je lichaam en jouw hormonen weer in balans te krijgen?

Hormonale analyse

  • Gesprek op basis van de Reset je Hormonen vragenlijst
  • Je weet direct welke hormonen uit balans zijn en je ontvangt een advies hoe je deze disbalans kunt oplossen.

De hormonale analyse kost

€ 97 of
€ 147 inclusief vetzuurmeting

Vol energie en levenslust

Pin It on Pinterest